31 March 2017

PRODUK "GUARDIAN CORPORATE BRAND" BERKUALITI PADA HARGA DIGEMARI PENGGUNA
Produk-produk yang telah diuji dan terbukti secara dermatologi ini mematuhi tiga langkah jaminan kualiti Guardian; Jaminan semula wang turut ditawarkan ke atas hampir 500 produk

Gedung farmasi yang juga peruncit barangan kesihatan dan kecantikan terbesar Malaysia, Guardian, kini menawarkan pengguna dengan kualiti yang diyakini pada harga digemari menerusi penambahbaikan produk-produk di bawah jenama “Guardian Corporate Brand”.

Guardian Malaysia mempunyai lebih 420 buah cawangan dan memberi khidmat kepada lebih 3 juta pelanggan setiap bulan.

Guardian mempunyai hampir 500 SKUhouse brand’, atau“corporate brand” produk yang boleh didapati secara eksklusif di cawangan-cawangan Guardian di seluruh negara. Produk jenama Guardian ini merangkumi setiap aspek kehidupan daripada kelahiran, bayi, kanak-kanak, remaja, dewasa, keluarga dan warga emas.

Produk‘Guardian Corporate Brand’ menjadi pilihan para pengguna di seluruh rantau ini, termasuklah Malaysia. Ia menyumbang secara besaran ke atas jumlah jualan keseluruhan Guardian kerana kualiti, tahap keselamatan yang tinggi serta memberi ketenangan minda dan nilai kepada para pengguna.

Produk-produk ‘Guardian Corporate Brand’ perlu mematuhi peraturan yang ketat di semua negara di mana ia dijual. Sekali gus memberi lebih keyakinan kepada pengguna terhadap kualitinya.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif, Guardian Health & Beauty Sdn Bhd,Encik Soren Lauridsen, “Ketika memformulasikan produk-produk ini, Guardian memilih kandungan bahan yang selamat dan berkualiti tinggi dengan penuh teliti. Semua label yang dinyatakan itu disahkan melalui dokumen-dokumen sokongan demi memastikan kami dapat menawarkan produk yang selamat, telah diuji sebaiknya, terbukti dan memenuhi ciri-ciri yang dimahukan oleh pengguna. Selain mematuhiperaturan setiap badan berkaitan di semua negara di mana kami beroperasi.”

Jelas Encik Lauridsen lagi, jaminan terhadap kualiti dengan harga yang berpatutan sememangnya sesuai dengan peningkatan kos sara hidup di Malaysia.

“Kami memahami kebimbangan pengguna tentang kenaikan kos sara hidup. Memandangkan jenama korporat ini dibangunkan dan dihasilkan sepenuhnya untuk Guardian, maka kami mampu mengekalkan kualitinya. Pada masa yang sama harga yang ditawarkan adalah mampu milik kerana ia dihasilkan dalam jumlah yang banyak. Komitmen terhadap kualiti dan melepasi piawaian yang ditetapkan dari segi keselamatan, kandungan dan proses membuatkan pengguna sangat menghargai produk-produk Guardian Corporate Brand. Ini kerana produk tersebut menawarkan kualiti yang boleh dipercayai pada harga yang mereka gemari,” kata EncikLauridsen.

Menurut Pengarah Jenama Korporat, Kesihatan & Kecantikan,The Dairy Farm Company, Puan Segolene Defline, langkah berani Guardian untuk mengutamakan produk-produk jenama korporatnya dijangka mendapat sambutan yang memberangsangkan daripada pengguna. Ini kerana ia menawarkan aspek terbaikdalam produk-produk klasik dan trend baru di seluruh rantau ini untuk semua peringkat umur serta kategori produk. 

“Apabila membangunkan produk-produk Guardian Corporate Brand’, kami sentiasa mempertimbangkan keperluan para pengguna. Pada masa yang sama peka dengan trend kesihatan dan kecantikan global. Produk-produk kami dibangunkan dengan mengambil kira apakah trend seterusnya dalam industri kesihatan dan kecantikan. Jadi, pengguna akan sentiasa mempunyai produk-produk yang  selari dengan trend terkini dari segi kandungan, material, teknologi dan inovasinya. “Semua ini kemudian digabungkan dengan komitmen kami terhadap aspek jaminan kualiti, ujian dermatologi dan jaminan pulangan semula wang. Sebab itulah kenapa pengguna terus mendapatkan produk-produk jenama korporat Guardian,” kata PuanDefline.

Guardian bekerjasama dengan para pengeluar terkemuka dan menggunakan formulasi inovatif dalam semua bentuk pembangunan serta pengilangan produk jenama korporatnya.

Semua produk penjagaan kulit dan badan Guardian telah diuji secara dermatologi. Ia terbukti mempunyai kualiti terbaik untuk memberi penjagaan dan keyakinan kepada para penggunanya.

Menurut Ketua Jaminan Kualiti, Jenama Korporat, Kesihatan & Kecantikan, The Dairy Farm Group, Cik Sarol Lin, Guardian telah membangunkan sistem pengurusan Tiga Langkah Kualiti demi memastikan semua produk jenama korporatnya dapat menawarkan kecemerlangan, keselamatan, kualiti serta mematuhi peraturan yang telah ditetapkan.

“Semua pembekal mesti melepasi audit kilang profesional pihak ketiga sebelum mendapat kelulusan untuk mengeluarkan produk Guardian. Pemeriksaan kualiti dan keselamatan mandatori akan dijalankan sebelum produk dipasarkan. Akhir sekali, semua pembekal akan dipantau menerusi audit kilang pihak ketiga secara berterusan. Pemeriksaan dan pengawasan akan dijalankan ke atas produk-produk di kedai bagi memastikan ia konsisten serta selamat,” jelas Cik Lin.

Pakar Residen Perubatan Kulit di Life Care Diagnostic Medical Centre, Dr. Sharon Gopalan,memberitahu tentang ketenangan minda yang boleh ditawarkan oleh produk yang telah diuji dan terbukti secara dermatologi untuk orang ramai.

“Apabila satu-satu produk itu telah diuji dan terbukti secara dermatologi, ia bermakna ujian tampal telah dijalankan ke atas kulit manusia tanpa sebarang masalah keradangan atau tindak balas yang negatif. Produk yang boleh digunakan tanpa masalah merupakan pilihan lebih selamat, terutama apabila mencuba produk baharu,” kata Dr. Sharon.

“Para pengguna perlu sedar tentang jenis dan kondisi kulit mereka sebelum menggunakan mana-mana produk. Jenis dan kondisi kulit boleh berubah mengikut usia, hormon, diet dan banyak faktor lain. Produk yang sesuai digunakan sebelum ini mungkin tidak lagi sesuai pada peringkat usia berbeza,” tambahnya. 

Jenama gergasi produk kesihatan dan kecantikan ini turut memperkenalkan pelekat“Recommended by The Toughest Users”sebagai satu bentuk kempen yang membuktikan penambahbaikan terhadap hampir 500 produk SKU Guardian Corporate Brand. Ia  merangkumi produk-produk Bayi & Kanak-kanak, Mandian & Badan, Kertas, Kapas & Wipes, ‘Oral’& Pisau Cukur, ‘Mask’ Muka dan kategori produk kesihatan.

Pelekat itu menunjukkan bahawa semua produk “Guardian Corporate Brand” telah menjalani tiga langkah jaminan kualiti Guardian. Di samping jaminan ketenangan minda kerana rangkaian produk terpilih itu sudahpun diuji dan terbukti dari segi dermatologi. Semua produk “Guardian Corporate Brand” hadir bersama jaminan pulangan semula wang yang jelas membuktikan keyakinan Guardian terhadap kualiti dan keselamatan produknya mampu memenuhi kepuasan pengguna.

Guardian akan menganjurkan kempenRecommended by The Toughest Users” yang memberi manfaat kepada tiga profail penggunanya. Mereka terdiri daripada wanita bujang yang mempunyai citarasa tersendiri, para ibu yang bergaya dan mementingkan kualiti serta golongan lelaki yang menitikberatkan penampilan mereka. Kunjungi cawangan Guardian berhampiran anda dan dapatkan katalog bulan April untuk mengetahui perincian promosi ini.

Mengenai Guardian Malaysia
Bermula sebagai kedai menjual produk farmaseutikal seluas 200 kaki persegi yang memberi khidmat kepada komuniti ekspatriat, ia kemudian bertukar menjadi peneraju rantaian jualan runcit Farmasi, Kesihatan dan Kecantikan di Malaysia, Guardian kini mempunyai lebih dari 420 buah kedai. Ia menawarkan pelbagai produk  Farmaseutikal, Kesihatan dan Kecantikan kepada lebih 3 juta pelanggan di Malaysia sebulan di seluruh negara.

Komitmen Guardian terhadap keperluan para pelanggannya turut diserlahkan melalui pasukan ahli farmasi yang berdedikasi dengan menawarkan khidmat nasihat dan rundingan profesional. Guardian komited terhadap tabdir urus korporat yang berpegang kepada tanggungjawab dan etika pada setiap masa. 

Guardian juga menjalankan aktiviti sumbangan korporat dan percaya terhadap usaha menyumbang kembali kepada masyarakat. Guardian meraikan kejayaannya selama empat dekad dengan berjanji untuk menyumbang kepada aktiviti yang bermanfaat. Ia melibatkan diri dalam  usaha-usaha yang membantu menyedia serta  mempromosikan aspek penjagaan, pembangunan dan kesejahteraan komuniti setempat. Di samping menyokong program-program yang membantu mereka yang memerlukan terutama golongan wanita dan kanak-kanak.  

Mengenai Dairy Farm
Dairy Farm merupakan peneraju peruncitan di pasaran pan-Asia. Pada 30 Jun 2016, Kumpulan, Rakan Niaga dan Usahasama mengendalikan lebih 6,500 cawangan serta menggaji lebih 180,000 orang pekerja. Ia mencatatkan jumlah jualan keseluruhan lebih AS$17 bilion pada tahun 2015.

Kumpulan ini beroperasi di bawah beberapa jenama terkenal melibatkan empat divisyen. Jenama-jenama utama termasuklah:

Makanan
·       Supermarkets – Wellcome di Hong Kong, Taiwan dan Filipina, Yonghui di China, Cold Storage di Singapore dan Malaysia, Giant di Malaysia, Indonesia dan Singapora, Hero di Indonesia
·       Hypermarkets – Giant di Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei dan Vietnam, Yonghui di China
·       Convenience stores – 7-Eleven di Hong Kong, Singapura, Selatan China dan Macau;
Kesihatan dan Kecantikan
·       Mannings di Greater China,Guardian pasaran Asia lain dan Rose Pharmacy di Filipina
Perhiasan Rumah
·       IKEA di Hong Kong, Taiwan dan Indonesia;
Restoran
·       Maxim’s di Hong Kong, China dan Vietnam.


Dairy Farm International Holdings Limited ditubuhkan di Bermuda dan disenaraikan di London Stock Exchange sebagai senaraian utamanya, dan senaraian kedua di Bermuda dan Singapura. Perniagaan kumpulan diuruskan dari Hong Kong oleh Dairy Farm Management Services Limited menerusi pejabat serantaunya. Dairy Farm ialah ahli Jardine Matheson Group.

30 March 2017

AIRASIA SAYS HELLO FROM KUCHING TO PONTIANAK INDONESIA WITH DAILY FLIGHTS!
AirAsia, the world’s best low cost airline will now fly to Pontianak, Indonesia from Kuching with direct daily flights commencing on 5 June 2017.

Operated exclusively by AirAsia with the flight code AK, this marks AirAsia’s 10th route from Kuching and the airline’s second route from Malaysia into Pontianak.

Spencer Lee, Head of Commercial for AirAsia said, “We are excited to launch our second international flight from Kuching which will further grow our connectivity between Malaysia and Indonesia for all our guests. Pontianak offers a unique experience for travellers with it being one of the twelve cities that straddle the Equator. We are confident this new route will contribute to the five million tourists target for Sarawak this year aside from boosting the local economy and trade sector.”

In celebration of the new route, travellers can look forward to all-in-fares from RM89* one-way which are available from now until 2 April 2017 for the travel period from 5 June 2017 to 30 September 2017. AirAsia BIG members who book during the promotion period can also earn two times (2X) AirAsia BIG Points on the base fare. Visit airasia.com or use the AirAsia mobile app on the iPhone or Android devices to enjoy the special promotional fares.  

As the capital city of West Kalimantan, Indonesia, Pontianak is also known as Kota Khatulistiwa (Equator City) for the being the only city in the world situated right on the Equator that divides the northern and southern hemispheres. It is famously home to the Equator Monument and biannual festivities that witness a shadowless moment twice a year.

The city is known for floating restaurants on the 1,143 kilometres long Kapuas River, the most important river in the area; Taman Alun-Alun Kapuas, a popular city park along the Kapuas River that features esplanades around a monumental central fountain; the Monument Digulist that pays tribute to the struggling eleven leaders in West Kalimantan in the past; the biggest mosque in the province and the pride of the city, Masjid Mujahiddin; the Palace of Khadariyah, also known as the Palace of the Sultan of Pontianak; and many more.   

Visitors should also savour the special Pontianak drink that mixes aloe vera with syrup; shop for popular aloe vera products at the Pontianak Aloe Vera Centre or bring home distinctive patterned weaved cloths for a reasonable price as souvenirs; and enjoy fresh seafood at the famous Pondok Seafood “Abang Kepiting” where diners can choose their variety of seafood to be cooked in several ways.

AirAsia currently flies to nine destinations from Kuching with a total of 438 weekly flights both ways. The destinations are Miri, Sibu, Bintulu, Kota Kinabalu, Johor Bahru, Kota Bharu, Penang, Kuala Lumpur and Singapore. Aside from Kuching, AirAsia also operates direct flights from Kuala Lumpur to Pontianak since 2015.

For latest AirAsia news, activities and promotions, please follow AirAsia on Twitter (twitter.com/AirAsia) and Facebook (facebook.com/AirAsia).

*Promotional all-in fares quoted are for one-way travel only inclusive of taxes. Terms and conditions apply.

Flight Schedule for Kuching (KCH) – Pontianak, Indonesia (PNK)

Flight No
From
To
Departure
Arrival
Flight Schedule
AK 1028
KCH
PNK
1155
1145
Daily
AK 1029
PNK
KCH
1210
1350
Daily

SHOPEE SELLER AWARD 2017
Housewife Turned Entrepreneur Made Close to RM750,000 Revenue on Shopee
Shopee, the No 1 mobile-first marketplace in Southeast Asia and Taiwan announced Te Mei Hong, 39 from Shopee ID: cathyshop as the Seller of the Year at its first ever Shopee Seller Awards 2017 held at Double Tree by Hilton, Kuala Lumpur tonight. The winner was awarded with a trophy, cash prize of RM3,500 and advertising spot on Shopee platform worth RM30,000 as presented by guests of honour Yang Berhormat Dato’ Sri Hajah Nancy Shukri, Minister from the Prime Minister’s Department; and YBhg. Datuk Mohd Shukrie Mohd Salleh, Chief Executive Officer, Pos Malaysia, and witnessed by Ian Ho, Shopee’s Regional Managing Director.

28 March 2017

LIMA 2017 CLOSED WITH COMPLIMENTS, WELCOMING LIMA 2019 WITH EXCITEMENT
THE LANGKAWI INTERNATIONAL MARITIME & AEROSPACE EXHIBITION or easily known as LIMA. An exhibition showcasing defense, civil and commercial applications for maritime and aerospace, such as Defense, Commercial and Business Aviation, Shipbuilding and Ship Repairs. 

Choosing Langkawi as the venue for the exhibition is not by chance but because it was most suitable for the objectivity. Maritime would be well shown since it's an island and it would be easier for warships, submarines and others to be anchored in, As for the aerospace, since Langkawi has an airport which is able to received high volume tourist, it was seen as wouldn't be a problem to have this renowned exhibition on Langkawi. 

For years, LIMA has been a good source of income for the people of Langkawi, providing job prospect for many, giving opportunities to locals to be creative in products and services, and every two years once, the Island of Langkawi becomes a busy Island like the Bahamas.

2017 marks the 14th year LIMA is held, and excitement is already in the air for 2019. Establishing since 1991, we see the year grow and with some of us aging together with LIMA.  
 1. LIMA 1991
 2. LIMA 1993
 3. LIMA 1995
 4. LIMA 1997
 5. LIMA 1999
 6. LIMA 2001
 7. LIMA 2003
 8. LIMA 2005
 9. LIMA 2007
 10. LIMA 2009
 11. LIMA 2011
 12. LIMA 2013
 13. LIMA 2015
 14. LIMA 2017 
 15. LIMA 2019 (15th and soon) 

After several years of experiences organising LIMA from year 1991 until 2017, LIMA 2017 is by far, well organised by EN-Projects (M) Sdn Bhd with the support from Ministry of Defense Malaysia. And having had the chance to witness LIMA 2001 previously, the exhibition these time around deserves a thumbs up for effort. 

Our utmost gratitude and many thanks to MINISTRY OF DEFENSE MALAYSIA and EN-PROJECTS (M) SDN BHD for taking care of the media team, with updated information at real time. Their patience in making sure the Media Team had everything at hand from transportation, to a comfortable Media Centre, and other facilities to enabling news are out fast and on time was commendable. 

CONGRATULATIONS for a good job done and a great exhibition done. 

LIMA 2017, AN OVERVIEW

DATE - 21 - 25 March 2017
21 March 2017  Trade Visitors
22 March 2017  Trade Visitors
23 March 2017  Trade Visitors
24 March 2017  Public Visitors
25 March 2017  Public Visitors

EDITION  - 14th LIMA 2017

NO OF PERSONNEL INVOLVED - 500 personnel 
Officers   143 personnels
LLP        331 personnels
Public       26 personnels

OPENING GAMBIT - 23 TUDM aircraft 
 1. 3 units F18
 2. 2 units Su20 MKM
 3. 3 units EC 725
 4. 7 units PC 7
 5. 5 units Hawk
 6. 3 units A400M

AIR SHOW DISPLAY - 3 Acrobatic Team with 21 aircraft
 1. 7 units KT -1B by Jupiter of Indonesia
 2. 5 units Su 30 SM by Russian Knight of Russia
 3. 9 units T50B by Black Eagle of South Korea

AIRSHOW TIME 
 1. 1st Day  - Opening Gambit  - 8am - 830am / 12noon - 2.30pm
 2. 2nd Day - 12.30noon - 2.30pm
 3. 3rd Day  - 12.30noon - 2.30pm
 4. 4th Day  - 10am - 12noon / 2.30pm - 4.30pm
 5. 5th Day  - 10am - 12noon / 2.30pm - 4.30pm

STATIC AIRCRAFT SHOW - 33 aircraft

AIRCRAFT AND COUNTRIES INVOLVED IN LIMA 2017
 1. Russia       - IL 76
 2. Singapore  - Apache & F15SG
 3. USA          - KC135, F18 & Predator
 4. France       - 2x Rafale
 5. Australia    - C17
 6. Italy           - ATR72
 7. Thailand     - 2x Gripen
 8. RMAF        - F18, Su 30MKM, EC725, A400M
 9. PUTD        -  A109
 10. APMM       -  Bombardier & AW139
 11. NAVY        -  Fennex, Super Lynx
 12. PDRM       -  AS355
 13. JBPM        -  AW139


SAR AIRCRAFT
 1. 1 unit   EC 725 (TUDM)
 2. 2 units AW139 (JBPM)

AIR AMBULANCE AIRCRAFT - CN 235 (TUDM)

NO OF COUNTRY PARTICIPATED - 36 Countries 

NO OF COMPANIES INVOLVED - 555 Companies (exceeded from target)

NO OF BOOTHS - 281 unit 
 1. MIEC - 212 booth 
 2. RESORT WORLD - 69 booth 

OVERALL ATTENDANCE FOR BOTH MIEC AND RESORT WORLD LANGKAWI
 1. 21st March 2017  14,313
 2. 22nd March 2017 14,576
 3. 23rd March 2017  11,391
 4. 24th March 2017  104,557
 5. 25th March 2017  132,132

     Trade Visitors  :   40,280 (exceeded target and increase numbers on visitors)
     Public Visitors :  236,689
     Total Visitors   :  276,969

With the increase numbers from the original target numbers, we hope to see LIMA 2019 exceeding as well on the numbers of traders and public alike.

#LIMA2019 see you soon. 
25 March 2017

TAPAK PAMERAN TENTERA LAUT DIRAJA MALAYSIA DISERBU PENGUNJUNG
1.  LANGKAWI, 25 Mac - Pameran Promosi dan Kerjaya TLDM sempena Pameran Maritim dan Aeroangkasa Antarabangsa Langkawi 2017 (LIMA ’17) mendapat sambutan luar biasa apabila merekodkan jumlah pengunjung lebih dari 7,000 orang sejak ia dibuka pada 21 Mac bertempat di Resorts World Langkawi. 

2.  Tema pameran yang telah dipilih ialah “Today For Tomorrow”. Pameran ini bertujuan memberikan peluang kepada masyarakat untuk lebih mengenali TLDM secara langsung. Pelbagai aktiviti pameran diadakan sepanjang LIMA’17 termasuk persembahan pancaragam dari negara sahabat iaitu Tentera Laut Filipina dan Tentera Laut Sri Lanka, Drumline Pancaragam Pusat TLDM, pertunjukan pakaian seragam, pameran misil, pameran senjata api kecil, pertunjukan Kawad Senyap dan pameran oleh Pasukan Khas Laut (PASKAL)

3.  Disamping itu, segmen pameran pada kali ini juga telah disusun agar dapat memberi peluang kepada pengunjung memahami pengoperasian TLDM secara keseluruhannya.dimensi operasi di daratan, atas permukaan, bawah permukaan dan ruang udara adalah fokus kepada pameran ini. Buat julung kalinya gambaran konsep tentera laut masa hadapan dipertontonkan. 

4.  Pada masa yang sama, tapak pameran Segmen Maritim LIMA ’17 sehingga kini telah menerima sambutan hebat apabila lebih daripada 54,000 pengunjung telah datang melawat dan juga berpeluang melawat kapal-kapal TLDM dan kapal tentera laut asing yang dibuka untuk lawatan umum setiap hari secara percuma.

24 March 2017

TIME FOR TAIWAN - TAIWAN TOURISM PROMOTION EVENT
TAIWAN TOURISM BUREAU will participate in Matta Fair 2017, and will host Taiwan Tourism Promotion event on Sat, March 18 in Seri pacific hotel, ballroom A & B , level 2. It is right next to Putra World Trade Center (PWTC). In 2016, 1.65 million southeastern Asian travelers visited Taiwan. Malaysians accounted for 28%, which is 470000 visitors to Taiwan in 2016, and is the main focus of Taiwanese Tourism Bureau. Taiwan Visitors Association, Kuala Lumpur Office have recently promoted plenty of well-loved activities and events and have won praise from all cultural, age group in Malaysia. They also work hard on communicating with Muslims travelers to provide them with pleasant travel experience in Taiwan.
The Tourism promotion event will feature the handsome MASTERCHEF DATO' FAZLEY YAAKOB as the celebrity guest to promote Taiwan tourism. DJ Jc Cheah of Ai FM will host the eventand introduce Taiwanese gourmet food and shopping experience for Malaysians from all backgrounds. MasterChef Dato’ Fazley Yaakob just become the champion of Juara MASTERCHEF SELEBRITI MALAYSIA in 2012, he is not only super popular MasterChef but also work as a writer, singer, actor, TV host, inspirational speaker, and owner of many restaurants. MasterChef Fazley is also commonly respected as a Halal food expert. With that being said, he will promote Taiwanese gourmet food to Muslims along with shopping and more exciting travel experience in Taiwan. He will also provide the latest travel information and scenery travel spots to all Malaysians.
The host DJ Jc Cheah has studied in Taiwan and participated featured wedding in Alishan sacred tree forest. He truly loves Taiwan, and just joined making of Taiwanese travel show “Time for Taiwan” introduced Taiwan as a Malaysian visitor in the show. He will share his precious Taiwan travel experience in and out of the show to all audiences.
Other than delivering the travel information of Taiwan, this event will have lucky draw of free flight ticket, free hotel accommodation and Taiwan local special gifts for the attending audiences. It is a great opportunity for Malaysians to come and get the great chance of winning the big prize!

TAIWAN TOURISM BUREAU has presented well-organized exhibition and promotion events not only won good impression from the exhibitors but also attracted considerable locals to participate. Taiwan is working by hearts to design exclusive gourmet food and shopping experience route. Moreover, Taiwan is building friendlier, and more convenient travel environment for all travelers to experience warm, comfortable hospitality from Taiwanese.

23 March 2017

SMART-i GO MALAYSIA AND FLEXIROAM X IN STRATEGIC PARTNERSHIP TO PROVIDE MOBILE DATA ROAMING FACILITY FOR TRAVELERS
SMART-i GO MALAYSIA (SMART-i) has forged a partnership with FLEXIROAM to bring the best of internet roaming facility for its 1.5 million users. 

By combining the strength of SMART-i GO MALAYSIA’s tourist mobile application and FLEXIROAM’s mobile expertise, this partnership offers both of their users the best in terms of access and content through an all-inclusive digital communication package. 

This partnership was formalized with the signing of a MoU between SMART-i GO MALAYSIA and FLEXIROAM
The MoU was signed by Mr. Ryan Loh, Chief Operating Officer of Smart-i Go Malaysia and Ms. Elfrida Ong, Vice-President (Operations) of FLEXIROAM. The event was held at KL Tower on 22 March 2017. 

This partnership will focus on the international and domestic tourism markets for Smart-i Go Malaysia following FLEXIROAM’s ongoing success in offering international travellers with data roaming in over 100 countries and territories. 

This collaboration is tailored to meet the needs of the tourism industry. Smart-i Go Malaysia’s app users would be able to purchase the FLEXIROAM X Starter Pack and get 500MB of free data via the app. 

This will enable users to access to a range of attractive online domestic travel packages which the app has to offer, including through social media tools such as Google Search™, Youtube™ and Google Maps™. 

“Through a digital promotional campaign via social media, users will be offered pointers to better understand the benefits and direct value of this partnership. Important information will be made accessible, for example, finding new interesting tourist spots in Malaysia, places to eat, travel packages and transportation bookings”, Mr. Ryan Loh said. 

“We are committed to this partnership with FLEXIROAM as it would be beneficial to the 1.5 million of our users and downloaders who rely on Smart-i Go Malaysia while in Malaysia or planning to spend their vacations in the country. At the same time, this initiative would also help boost the domestic tourism sector”, he added. 

The digital communication package is essentially well adapted to travellers who have high data usage as mobile usage is an essential element of travel technology. Mobile usage is on the rise throughout the entire traveller’s journey and more are using their smartphones to make reservations regarding their travels. 

According to the TripBarometer Connected Travel report, Malaysia is placed on fifth place with 53%, with Thailand at number one with 65%. 
Mr. Ryan Loh (COO of Smart-i Go Malaysia), Mr. Md Salleh Huddin Abu Hanifah (Chaiman of Smart-i Go Malaysia), Ms. Sofia Akzan Amir (CEO of Smart-i Go Malaysia), Ms. Elfrida Ong (VP Operations of FLEXIROAM), Dato’ Ammar A. Ghapar (Tourism Malaysia), Ms. Norsiah Patah (Senior Principal Assistant Secretary, Tourism Licensing Division of MOTAC), Mr. Mohd Noor Isman (representative from MPAJ)
“The partnership between SMART-i GO MALAYSIA and FLEXIROAM will enhance tourist experiences in Malaysia. Tourists will be able to stay connected online with their friends and family whilst in Malaysia. By using Flexiroam X, tourists will have data access to use the Smart-i app to plan for their trips,” said Ms. Elfrida Ong. 

SMART-i GO MALAYSIA was launched in February 2015. In less than two years, this app has been downloaded more than 1.5 million times. Currently it is ranked as one of the most popular app downloaded by tourists domestically and internationally. The app can be downloaded for free on both Play Store and App Store. 

ABOUT SMART-I GO MALAYSIA  
A Malaysian home grown firm which specialises in promoting Malaysia’s tourism sector. Smart-i Go Malaysia was inspired and conceived in line with the call by Malaysian Government for the private sector to play an active role in promoting the tourism sector. In line with these efforts, Smart-i Go Malaysia developed the app aimed at providing a myriad of information for the benefit of foreign tourists as well as Malaysians. The information include Malaysia’s history, multi-cultural heritage, places of interest, cuisine, shopping outlets and tourism packages. Our team comprises dynamic individuals with a diverse wealth of experience, who have a common passion for all things mobile. We relish technical challenges. Thanks to the dedication and commitment of our team, Smart Malaysia was accorded the Golden Award “For Mobile Application of the Year (Best Entertainment and Lifestyle) at the “Mobile Business Excellence Award 2015” held in Kuala Lumpur in October 2015 and the Master Class Award in The Outstanding Customized Apps Developer category at the “ASEAN Outstanding Business Awards 2016”. For more information, please visit www.smart-i.my or follow us on FB https://www.facebook.com/smartimalaysia

ABOUT FLEXIROAM LIMITED 
FLEXIROAM (ASX: FRX) is the leading telecommunications company offering a globally unified voice and data service for mobile users around the world. The company was established in 2011 by Jefrey Ong with the aim of expanding the horizons for global communication. Its flagship data roaming product, FLEXIROAM X allows users to earn data which is usable in over 100 countries and has one of the longest validity of any data roaming plan available on the market today. 

FLEXIROAM is an asset light telecommunications company that does not own physical infrastructure yet able to connect to around 580 network operators globally. FLEXIROAM aspires to be a household name in borderless mobile broadband service in Asia and beyond. For more information, please visit https://www.flexiroam.com/

22 March 2017

AIRASIA X CELEBRATES DIRECT FLIGHTS TO WUHAN WITH 8,888 PROMOTIONAL SEATS
Guests on board the inaugural flight from Kuala Lumpur to Wuhan
today received a special send-off from Arik De
(6th from right), Chief Commercial Head of AirAsia X at KLIA2
AirAsia X Berhad announced a special celebration for its daily direct flights from Kuala Lumpur to Wuhan, with 8,888 promotional seats from as low as RM188* one-way.
UNLEASH THE TRUE YOU WITH SPARKLING RIBENA®’s BeMe CAMPAIGN
Suntory Beverage & Food Malaysia Sdn Bhd (SBFM) is calling all Malaysians “to release the true you” in their new Sparkling Ribena® BeMe Campaign launched today. Popular local singer-songwriter Elizabeth Tan was also introduced as the new Sparkling Ribena® Ambassador at the event, where she performed the Sparkling Ribena® BeMe Campaign official song.

“Malaysians today face many pressures and expectations in life, regardless of their age and stage of life. Whether it is the pressure and expectation to succeed in our education or career, to conform to social expectations from our peers, to meet expectations from our family members and fulfil responsibilities, there is often little time or opportunity to simply be our true selves. In this high-stress world, Ribena® believes in the importance of taking time to free ourselves from expectations, listen to our inner voice and embrace our true inner personality. Through the Sparkling Ribena® BeMe Campaign, we want to encourage Malaysians to simply pause for a while in our hectic schedules and just enjoy our BeMe moment, when we are our carefree natural selves. As a brand that has been around for more than 75 years, we feel fortunate that Ribena® has been able to stay true to its identity, spreading the natural goodness of blackcurrants all around the world, so being true to yourself is important to us,” said Lee Hon Tong, Regional General Manager for Malaysia, Singapore and Hong Kong, SBFM.
“The Ribena® brand is close to the hearts of many Malaysians, being a part of our childhood, and inspiring fond memories. Likewise, the Sparkling Ribena® range is a new way of enjoying the unforgettable taste of Ribena®. With its light sparkle reflecting the fun and light-hearted moments in life, Sparkling Ribena® is the perfect companion for all our BeMe moments. We chose Elizabeth Tan to be our new Sparkling Ribena® Ambassador as she captures the BeMe spirit of being her true self. With the help of Elizabeth, who had her big break on YouTube through a BeMe moment when she expressed herself in a song, we want more Malaysians to grab their own BeMe moments,” added Lee.
Newly appointed Sparkling Ribena® Ambassador Elizabeth Tan also shared her BeMe moments at the event, recounting her experiences as a performer. “When I first started out as a YouTube artiste, I just wanted to share my passion for music with everyone online. I do believe the joy of embracing your BeMe moment is priceless. Over the years, I have always believed that I express myself best in song by staying true to myself, and my big break came as a result of embracing my very own musical style. So, the Sparkling Ribena® BeMe Campaign’s call for Malaysians to embrace and celebrate our true selves really resonates with me. I hope other Malaysians will also find great fulfilment through their own BeMe moments. I enjoyed the blackcurrant goodness of Ribena® growing up, and today, the lightly sparkling and delicious Sparkling Ribena® brings back fond memories of my childhood,” she said.
At the launch, Elizabeth also created her original Sparkling Lizzy - a mixture of Sparkling Ribena® Blackcurrant, a tablespoon of lime juice, two pieces of asam boi and fresh mint leaves inspired by her passion for music and her active lifestyle.

As part of the Sparkling Ribena® BeMe Campaign, a combi van will be cruising around the streets of Kuala Lumpur and Petaling Jaya to encourage Malaysians to unleash their inner personalities. Elizabeth will also be sharing some of her many BeMemoments online and will be appearing in 3 Sparkling Ribena® videos, which will go live by the end of March 2017. More activities are in the pipeline, so do keep a lookout for new announcements! See the videos and find out more about the campaign on the Ribena® Malaysia Facebook page at www.facebook.com/RibenaMalaysia.

The Sparkling Ribena® can is currently retailing at a recommended price of RM2.20 and is available at hypermarkets, supermarkets, mini markets and convenience stores/kiosks nationwide.

About Ribena®
Ribena® was created by Dr Vernon Charley in 1938; its name is derived from the botanical name of blackcurrants – Ribes Nigrum. In 1955, Ribena® made its way to Malaysian shores and soon became a firm favourite of Malaysian kids and adults and retains top-of-mind awareness among Malaysian consumers. Made with blackcurrants sourced from farms in New Zealand for their deep purple colour, Ribena® is known for its natural goodness and delicious flavour, made without artificial colour or flavour. Ribena® is available as a cordial and in ready-to-drink format. 

About Suntory Beverage & Food
Suntory Beverage & Food Ltd (SBF) is a leading global soft drink company, headquartered in Japan and listed on the Tokyo Stock Exchange, with an integrated platform across five key regions: Japan, Europe, Oceania, Southeast Asia and the Americas. SBF has an extensive line-up of products and in 2012 was the number four supplier of soft drinks globally and second in Japan. SBF’s vision is to be the leading global soft drink company recognised for its premium and unique brands.